Redusert energiforbruk og utslipp

Som en ledende leverandør av løfteutstyr og maskiner, tar vi vår rolle som pionerer innenfor miljøvennlige løsninger svært seriøst. Vi forstår viktigheten av å redusere vårt miljøavtrykk og vårt mål er å være en foregangsbedrift innenfor dette området.

Derfor investerer vi i miljøbesparende løsninger når vi skal kjøpe nye maskiner som sørger for å holde ditt karbonavtrykket nede.

Elektriske maskiner og lifter

Disse maskinene bruker strøm i stedet for fossilt brensel, noe som betyr at de slipper ut mye mindre CO2. Dersom du ønsker å ha en bærekraftig måte å heve deg i høyden, uten å måtte bekymre deg for det miljømessige fotavtrykket, er dette alternativet for deg.

Hybrid

Med en hybrid løsning får du en kombinasjon av elektrisitet og bensin/diesel. Dette gjøres ved hjelp av batteri eller strøm via kabel. Vi er de første til å tilby dette på biler med liftpåbygg. Her skiller vi oss fra mengden ved bruk at et PLUG-IN aggregat som er montert på bil slik at du kan kjøre til brukerstedet og deretter enkelt koble deg til strøm for å kjøre liften elektrisk.